Inici > Programació Cultural > Futures > Exposicions Temporals > Detalls - Exposició "El Món dels vencedors" d'Ignasi Prat
CatalàEspanyolFrancèsAnglès
 

Exposicions Temporals

Esdeveniment 

Títol:
Exposició "El Món dels vencedors" d'Ignasi Prat
Quan:
08.07.2017 - 29.10.2017
Categoria:
Exposició Temporal Futura

Descripció

Exposició "El Món dels vencedors" d'Ignasi Prat

MUME, del 8 de juliol al 29 de novembre de 2017

Inauguració: Dissabte, 8 de juliol de 2017


 

L'exposició 'El món dels vencedors' és un projecte multidisciplinar d'investigació sobre la repressió del franquisme i els privilegis dels seus alts càrrecs. Mitjançant la fotografia es mostra l'estètica i l'arquitectura del poder franquista, a través de les residències oficials dels màxims responsables del règim.

La mostra reuneix una selecció d'imatges d'Ignasi Prat, que utilitza aquest suport per fer una activitat d'arqueologia del franquisme basada en la recuperació estètica de les residències dels màxims responsables de la repressió. Les fotografies també donen compte dels béns immobles i ofereixen un recorregut arquitectònic a cavall del gust personal i la construcció simbòlica del franquisme.

El món dels vencedors utilitza la fotografia com a suport a una activitat d’arqueologia del franquisme basada en la recuperació estètica de les residències dels màxims responsables de la repressió, que pren com a motiu forçós la frontera. Els valors dels personatges es troben projectats en els diferents motius del límit residencial, com els portals, les façanes i vistes més generals. Les fotografies també donen compte del béns immobles i ofereixen un recorregut arquitectònic a cavall del gust personal i la construcció simbòlica del franquisme.


Més informació del projecte i l'exposició a:

www.elmundodelosvencedores.com