Exposició "A Nation in Retreat" a l'Espai Catalunya Europa de Brussel·les

Títol:
Exposició "A Nation in Retreat" a l'Espai Catalunya Europa de Brussel·les
Quan:
Div, 4. Febrer 2022 - Dis, 12. Març 2022
Categoria:
Altres Activitats Històric

Descripció

Inauguració de l'exposició 'A Nation in Retreat. La Retirada Vista per les Agències Fotogràfiques' a l'Espai Catalunya Europa de Brussel·les

L'Espai Catalunya Europa inaugura aquest divendres 4 de febrer a les 18h una exposició creada pel Museu Memorial de l'Exili

Exposició fins el 12 de març de 2022

 

Amb motiu del Dia Nacional de l'Exili i la Deportació, el divendres 4 de febrer a les 18 h s’inaugura a l’Espai Catalunya Europa(Rue de la Loi / Wetstraat, 227, 1040 Brussel·les) l’exposició ‘A Nation in Retreat. La Retirada Vista per les Agències Fotogràfiques’ creada pel Museu Memorial de l’Exili (MUME).

Hi participarà el president i eurodiputat a l’exili, Carles Puigdemont; la consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina; la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró; el director general de Memòria Històrica, Antoni Font; el delegat del Govern de Catalunya davant la Unió Europea, Gorka Knörrel director del MUME, Enric Pujol; i el comissari de l’exposició, Eric Forcada. 

L’esdeveniment anirà seguit del concert ‘Bèlgica, el Somni de Carner’ a càrrec del trio ‘Túrnez & Sesé’, els quals posaran música a alguns dels poemes del poeta català. 

L’esdeveniment també es podrà seguir en línia aquí.  

Per motius d’aforament limitat degut a la pandèmia, els mitjans interessats en seguir l’esdeveniment presencialment cal que s’acreditin abans d’aquest dimecres 2 de febrer a les 17 h enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. 

visita virtual banner cat1 250p

StorymapCAT

WebdocCAT

mcp

Agenda

<<  <  Març 2024  >  >>
 Di  Di  Di  Di  Di  Di  Di