Ruta Walter Benjamin 2022 (Banyuls-Portbou)- Azucena Momo

Títol:
Ruta Walter Benjamin 2022 (Banyuls-Portbou)- Azucena Momo
Quan:
Dis, 19. Novembre 2022
Categoria:
Altres Activitats Històric

Descripció

Ruta Walter Benjamin 2022 (Banyuls-Portbou), amb la intervenció artística d'Azucena Momo

Dissabte, 19 de novembre

8.00 h: Ruta a peu de Banyuls a Portbou en homenatge a Walter Benjamin.

Programa de la ruta

Aquesta ruta es recorrerà amb l'artista Azucena Momo, que realitzarà el projecte Transportar les veus, que  se sitúa a mig camí entre el Walking Art i el podcast i s’inspira en els treballs radiofònics de Walter Benjamin.

Azucena Momo, a Transportar les Veus, investiga les converses que es generen quan hom camina, sola o acompanyada. Converses que s’activen des del cos, un cos en moviment i per tant un cos radial i porós que absorbeix tot allò que te al seu voltant i s’insereix en el paisatge i en les diferents atmosferes  per les quals transita.

Aquest projecte s'ha realitzat amb la col·laboració del Centre de Creació Contemporània Nau Côclea de Camallera.

Durada del trajecte: entre 6 i 7 hores

Sortida de Portbou. Cal apuntar-se a fins al 15 de novembre de 2022 a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Punt de trobada: Oficina de Turisme de Portbou. Passeig Lluís Companys s/n. Trasllat gratuït al punt de sortida.

Imagen1

Azuzena Momo, empordanesa, és una jove artista multidisciplinar basada en la recerca del moviment i la poesia. S’ha format en Humanitats, Performing Arts i Formació del Professorat d’ensenyament Mitjà.

Actualment l’artista experimenta amb espais no convencionals, generalment vinculats a la natura, on es puguin generar intervencions que incloguin la paraula, el moviment i les arts audiovisuals. Li interessa especialment el format sonor, així com les dramatúrgies no lineals que ofereixen els formats digitals, amb edicions i post-producció i que poden ser distribuïdes mitjançant les principals plataformes de reproducció de vídeo i àudio a internet.

És creadora i directora del grup de recerca escènica Irregulars. També ha treballat en els àmbits de l’educació i la comunicació.

La ruta Walter Benjamin forma part de les activitats del Col·loqui Internacional Walter Benjamin 2022 organitzat per la Càtedra Walter Benjamin, Memòria i Exili de la UdG, el Memorial Democràtic i el Museu Memorial de l’Exili de La Jonquera.

El Centre de Creació Contemporània Nau Côclea hi col·labora amb aquesta activitat artística, amb la intenció de fomentar el coneixement de Walter Benjamin com a pensador crucial per a la creativitat contemporània. Aquest any en fa 10 que es convoca la Beca.

 

visita virtual banner cat1 250p

StorymapCAT

WebdocCAT

mcp

Agenda

<<  <  Març 2024  >  >>
 Di  Di  Di  Di  Di  Di  Di