Visites en línia Espais i relats de la Guerra Civil

Títol:
Visites en línia Espais i relats de la Guerra Civil
Quan:
Dic, 15. Setembre 2021
Categoria:
Altres Activitats Històric

Descripció

Visites en línia Espais i relats de la Guerra Civil

Dimecres 15 i 22 de setembre de 2021, 18 h

Logo Guerra Civil

Lloc: Activitat en línia
Preus: gratuït amb inscripció prèvia
Informació i reserves: Aforament limitat.
Inscripció obligatòria.
 
Descripció:

Els dimecres 15 i 22 de setembre us convidem a participar en les visites comentades en línia que organitzem conjuntament amb el Museu Memorial de l’Exili (MUME), un recorregut pels museus i centres d’interpretació que expliquen la Guerra Civil arreu del territori.

Dimecres 15 de setembre

  • A les 18 hArt i compromís a les noves sales del Museu Nacional dedicades a la Guerra Civil, amb Eduard Vallès Elena Llorens, comissaris d’Art Modern i Contemporani.
  • A les 18.45 hLa memòria de l’exili al Museu Memorial de l’Exili, La Jonquera, amb Alfons Quera, historiador i director del MUME.

Dimecres 22 de setembre

  • A les 18 hLa batalla de l’Ebre al Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre (Corbera d’Ebre), amb Teresa Ferré Panisello, directora del COMEBE, especialista en fotografia i Guerra Civil.
  • A les 18.45 hLa guerra aèria i la defensa del territori des del Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i la Guerra Aèria (Santa Margarida i els Monjos), a càrrec de Ramon Arnabat, professor d’història contemporània de la Universitat Rovira Virgili i membre del grup de recerca ISOCAC.

#ArtConflicteMemòria

Més informació:

Web del MNAC

visita virtual banner cat1 250p

StorymapCAT

WebdocCAT

mcp

Agenda

<<  <  Febrer 2022  >  >>
 Di  Di  Di  Di  Di  Di  Di