11a Beca de Creació Ruta Walter Benjamin

Títol:
11a Beca de Creació Ruta Walter Benjamin
Quan:
Dij, 13. Juliol 2023 - Diu, 17. Setembre 2023
Categoria:
Altres Activitats Històric

Descripció

11a Beca de Creació Ruta Walter Benjamin 2023 
 
 

Les sol·licituds es poden enviar fins el dia 17 de setembre de 2023

Podeu consultar les bases en aquest enllaç.

Els candidats/candidates han d’enviar per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Per onzena vegada el Centre de Creació Contemporània Nau Côclea organitza una ruta Walter Benjamin de Banyuls a Portbou. Aquesta ruta s’inclou en el Col·loqui Internacional Walter Benjamin que organitzen la Càtedra Walter Benjamin. Memòria i Exili (Universitat de Girona, UdG), el Memorial Democràtic (Barcelona) i Museu Memorial de l’Exili (La Jonquera), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Portbou i la Diputació de Girona.


La ruta recorre el camí entre Banyuls i Portbou que va realitzar Walter Benjamin guiat per Lisa Fittko per travessar la frontera fugint de la policia nazi i al final del qual, el pensador es va treure la vida.


El projecte proposa cada vegada el recorregut amb un/una artista que fa una proposta expressament pensada per a la ruta dins l’esperit del Walking Art en totes les seves versions i possibilitats. El projecte guanyador es realitzarà durant aquesta caminada que tindrà lloc el dissabte 18 de novembre de 2023. La beca està oberta a totes les disciplines creatives (art sonor, dansa, arts escèniques, música, poesia, arts visuals, performance, recorreguts, art públic, land art, etc.).

MUME / Centre de Creació Contemporània Nau Côclea, Camallera (Alt Empordà)

visita virtual banner cat1 250p

StorymapCAT

WebdocCAT

mcp

Agenda

<<  <  Abril 2024  >  >>
 Di  Di  Di  Di  Di  Di  Di