Dia Internacional dels Museus 2023 - Jornades de portes obertes

Title:
Dia Internacional dels Museus 2023 - Jornades de portes obertes
When:
Thu, 18. May 2023 - Sun, 21. May 2023
Category:
Altres Activitats Històric

Description

Dia Internacional dels Museus 2023

Amb motiu del DIM 2023 el MUME ofereix l'entrada gratuïta des de dijous 18 al diumenge 21 de maig.

A més, el diumenge 21 de maig tindrà lloc la primera de les visites guiades gratuïtes, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Agullana, al centre d'interpretació de l'exili cultural català de 1939 i al búnquer observatori de Can Palau, construït el 1940, que tindran lloc mensualment, els tercers diumenges de cada mes.

Per a més informació i reserves: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

El 18 de maig tenim una gran cita amb els museus: celebrem el Dia Internacional dels Museus!

És l'esdeveniment més important que organitza, des del 1977, el Comitè Internacional dels Museus (ICOM).

Al voltant d'aquella data, els museus organitzen diverses activitats per a tots els públics i obren les seves portes gratuïtament. L'objectiu de la celebració és sensibilitzar als seus visitants i a la ciutadania de la seva importància en el desenvolupament de la societat.


"MUSEUS, SOSTENIBILITAT I BENESTAR"

Per aquesta edició, l'ICOM proposa celebrar el Dia Internacional dels Museus sota el lema "Museus, sostenibilitat i benestar". I és que els museus contribueixen de manera fonamental al benestar i desenvolupament de les comunitats. Com a institucions de confiança i importants fils en el nostre teixit social, estan en una posició única per crear un efecte de cascada que fomenti el canvi positiu. Els museus poden contribuir de moltes maneres a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible: des del suport a l'acció climàtica i el foment de la inclusió, fins a la lluita contra l'aïllament social i la millora de la salut mental. 

Més informació:

Web Gencat Cultura

Dia Internacional dels Museus 2023

 

virtual visit eng1 250p

StorymapENG

WebdocENG

Calendar

<<  <  February 2024  >  >>
 Mo  Tu  We  Th  Fr  Sa  Su 
   
   
Currently no events are available